vrijdag, 23. januari 2009 - 20:28

The Mask 'ontmaskerd'

Amsterdam

Dondagavond claimde marketingwebsite Bad Boys, te weten wie The Mask is, die deelneemt aan de Nieuwe Uri Geller Show bij SBS6. Onder het zwarte gewaad en het masker zou niemand minder schuilgaan dan Rasta Rostelli, de bekende Nederlandse hypnotiserende magiër. "Hopelijk bent u niet ál te geschokt? " zo valt te lezen op de website van Bad Boys. Maar een andere webvsite schijnt overtuigd te zijn dat het om een vrouw gaat. Niemand minder dan Nathalie Geller, de dochter van Uri Geller.

Het management van de van oorsprong Arubaanse Roland van den Berg, zoals de echte naam van Rostelli luidt, zegt van niets te weten. SBS6 wil geen commentaar geven op de 'ontmaskering' door het bureau.

Volgens Uri Geller zal Nederland geschokt zijn als bekend wordt wie er achter de figuur schuilgaat. Op Zout Zuur.com is men ervan overtuigd dat het om de dochter van Geller gaat. "Als je de oogopslag van The Mask en het postuur vergelijkt met dat van Nathalie Geller, de dochter van Uri, dan komt dat ook nog eens overeen. Dus, De Nieuwe Uri Geller is ..... Nathalie Geller???"

Toch maar weer afstemmen op SBS dan?
Categorie:
Tag(s):