dinsdag, 17. februari 2009 - 18:49

Tilburgse bekent overvallen

Tilburg

De 42-jarige vrouw die maandag na een poging overval op een drogisterij werd aangehouden aan de Dalempromenade heeft een bekennende verklaring afgelegd. Ze bekende niet alleen verantwoordelijk te zijn voor de overval op de drogisterij, maar ook de overval op een supermarkt en een textielwinkel op dezelfde locatie.

De vrouw werd maandagmiddag tijdens een poging overval in een drogisterij op de Dalempromenade op heterdaad aangehouden door een 43-jarige Tilburgse klant die op dat moment in de zaak aanwezig was. De klant bemerkte dat er in de winkel iets aan de hand was nadat een medewerkster tijdens het incident zijn aandacht trok door haar stem te verheffen.

Politiechef P. Verschuur van het district Tilburg overhandigde vandaag, mede namens burgemeester R. Vreeman een bloemetje aan zowel de 43-jarige klant als de twee medewerksters van de drogisterij. Verschuur over de arrestatie: ' Ik heb bewondering voor het kordate optreden van de betrokkenen. Zij hebben ervoor gezorgd dat we deze verdachte konden arresteren. Door deze aanhouding hoop ik dat het veiligheidsgevoel voor de burgers in de wijk de Reeshof positief wordt beïnvloed '.
Provincie:
Tag(s):