donderdag, 12. maart 2009 - 8:35

Tim Akkerman (Di-rect) stopt er mee!

Amsterdam

Op de persconferentie, die donderdag om 11 uur in het Hard Rock café in Amsterdam gehouden werd, heeft Di-rect bekend gemaakt dat hun lead zanger Tim Akkerman er mee stopt. Tim heeft aangegeven een solocarrière te ambiëren. Of de overige bandleden als Di-rect blijven optreden is nog niet bekend.

REden om op te stappen is voro Tim dat ze als jonge band samen begonnen zijn en groot geworden. Maar kleine jongetjes worden groot en ook zijn muzieksmaak is veranderd.

Vorige week werd bekend dat de band een overeenkomst gesloten had met Moon World Records in Spanje. Moon World Records gaat in Spanje en Portugal aan de slag om hier voet aan de grond te krijgen met de rockers. Hoe dit nu verder moet is niet bekend. De overige bandleden gaven vandaag aan dat het besluit van Tim hun koud op het dak is gevallen maar ze respecteren zijn eerlijkheid en zijn besluit.

De groep maakt hun Tommy theatertour gewoon af. Vooralsnog staat het laatste optreden in de huidige bezetting op 10 april in het Oude Luxor Theater in Rotterdam gepand.
Categorie:
Tag(s):