zaterdag, 10. januari 2009 - 13:49

Timmer dicht bij contractverlenging

(Elfvoetbal) Het ziet ernaar uit dat Henk Timmer ook volgend seizoen het doel verdedigt van Feyenoord. De 7-voudig international is dicht bij contractverlenging.

De verbintenis van de 37-jarige sluitpost loopt komende zomer af, maar door een clausule in zijn contract is verlenging nabij. "Ik heb een optie in mijn contract, die automatisch wordt gelicht als ik dit seizoen een bepaald aantal wedstrijden speel", zegt Timmer in De Telegraaf. "Daar zit ik al heel dicht bij. Als ik wil stoppen, dan kan ik stoppen, maar ik ben fit en wil mijn carrière graag bij Feyenoord afsluiten. In principe denk ik nog aan één jaar extra."

Timmer is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam-Zuid, hoewel hij in het seizoen 2001/2002 ook al eens twee Eredivisieduels voor Feyenoord 1 keepte als huurling van AZ. Ook voor Ajax speelde hij korte tijd en kwam hij twee competitiewedstrijden in actie, onder meer tegen zijn werkgever uit Alkmaar. Het grootste gedeelte van zijn profcarrière stond Timmer onder contract bij PEC/FC Zwolle: elf seizoenen.
Categorie:
Tag(s):