maandag, 26. januari 2009 - 10:09

Toyota iQ verovert PC Hooftstraat

Amsterdam

Wie zondagmiddag door de PC Hooftstraat in Amsterdam wandelde, maakte grote kans oog in oog te staan met een bijna kilometer lange colonne van Toyota’s iQ. Als officiële partner van de Amsterdam International Fashion Week, organiseerde Toyota namelijk een unieke ‘Driving Event’, waarbij alle Nederlandse Toyota dealers de trendy iQ tegelijk officieel uitgeleverd kregen.

De in de internationale modewereld zeer hoog aangeschreven Amsterdam International Fashion Week valt samen met de Nederlandse introductie van de Toyota iQ, ’s werelds kleinste ‘3+1’-zitter. Daarom neemt de iQ als autopartner van het event bij wijze van publieke lancering onder meer de shuttleservice tussen de diverse exposities, modeshows en feesten voor zijn rekening.

Als landmark van deze intensieve samenwerking, vond het Toyota’s ‘Driving Event’ plaats. Tientallen medewerkers van de Toyota dealerorganisatie verzamelden zich aan het begin van de middag in het hoofdstedelijke trendy café-restaurant Dauphine, tegenover het treinstation Amsterdam Amstel. Hier stonden 130 splinternieuwe iQ’s op hen te wachten. Niet veel later vertrokken alle auto’s, met als eindbestemming The Mansion, dé cocktailbar en club voor danceliefhebbers uit heel Nederland.

Voordat de colonne Toyota’s iQ bij The Mansion arriveerde, werd er een anderhalf uur durende route afgelegd. Die voerde langs alle ‘highlights’ van de Amsterdam International Fashion Week, waaronder de chicste winkelstraat van Nederland: de ‘PC Hooft’. Hier was voor de toegestroomde pers een fotomoment gecreëerd om de bijzondere colonne op de gevoelige plaat vast te leggen. Veel voorbijgangers en shoppende mensen pakten hun mobiele telefoons en maakten ook dankbaar van de gelegenheid gebruik om de stoet van 130 exemplaren van de modieus gestileerde Toyota’s iQ te fotograferen. Na afloop van de route kon er bij de bezoekers van Amsterdam International Fashion Week geen twijfel over bestaan dat de Toyota iQ de partner is van het modespektakel.
Categorie:
Tag(s):