woensdag, 23. september 2009 - 22:41

Twee doden bij van de weg geraakte auto in Hoofddorp

Hoofddorp

Bij een ongeval op de Weg om de Noord (N201) in Hoofddorp zijn woensdagavond rond 20.20 uur twee mensen omgekomen en een man zwaar gewond geraakt. Dit heeft de politie woensdagavond bekendgemaakt.

De gewonde is een 24-jarige man uit Hoofddorp, de dodelijke slachtoffers zijn een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Hoofddorp. De slachtoffers zaten in een auto die met hoge snelheid van de weg is geraakt en tegen een boom tot stilstand is gekomen.

Eén van de slachtoffers is hierbij uit de auto geslingerd en in de sloot naast de weg terechtgekomen. De man is door andere weggebruikers uit het water gehaald maar ondanks reanimatie overleden. De andere slachtoffers zaten in het wrak bekneld.

De gewonde man is door de brandweer bevrijd, voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht en daar opgenomen. De vrouw is ter plaatse overleden. De auto waarin de slachtoffers zaten is totaal vernield. De weg is enige uren afgesloten geweest.

De politie stelt een onderzoek in naar de precieze toedracht van het ongeval. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Kennemerland via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):