zondag, 1. februari 2009 - 10:06

Twee gewonden bij nachtelijke steekpartij in Maastricht

Maastricht

Een nachtelijke steekpartij in de binnenstad van Maastricht heeft in de nacht van zaterdag op zondag 1 februari twee gewonden opgeleverd. Een 27-jarige Maastrichtenaar kreeg tijdens een ruzie een messteek in zijn borst. Een 22-jarige man uit Alkmaar liep een snijwond in zijn gezicht op meldt de politie zondag.

Naast de twee gewonden zijn vier anderen personen aangehouden. Het betreft een 20-jarige man uit Maastricht en drie 21-jarige mannen waarvan twee uit Amsterdam en één uit Alkmaar afkomstig zijn.

Iets voor vier uur liep de 22-jarige man uit Alkmaar met zijn Noord-Hollandse vrienden op de Gebroeders Limburgstraat. Daar werd hij in eerste instantie door de twee Maastrichtenaren aangesproken maar vrijwel direct daarna voelde hij dat een scherp voorwerp in zijn gezicht werd geduwd.

Het is nog onduidelijk of dit een mes of een stuk glas is geweest. Het slachtoffer haalde daarop een mes uit zijn auto, die dicht in de buurt stond, en stak daarmee de 27-jarige Maastrichtenaar in de borststreek. Beide mannen zijn aan hun wonden behandeld en daarna achter slot en grendel gezet.
Provincie:
Tag(s):