zaterdag, 31. januari 2009 - 20:06

Twee personen neergestoken in Diemen

Zaterdagavond zijn aan de Knoopkruid in Diemen Zuid twee personen neergestoken. De vermoedelijke dader is rond 20.15 uur betrokken geraakt bij een eenzijdig ongeval in Diemen-Oost zo laat de politie zaterdagavond weten.

Het misdrijf gebeurde rond 18.30 uur aan het Knoopkruid in Diemen Zuid. Het is nog niet duidelijk of het misdrijf in de woning of buiten de woning plaatsvond. De dader is vervolgens gevlucht.

De slachtoffers zijn een man en een vrouw. Nadere gegevens over hun identiteit zijn nog niet bekend. Beide slachtoffers zijn met een mobiel medisch team naar een ziekenhuis vervoerd. De vrouw is ernstig gewond, maar haar toestand is stabiel. De man wordt op dit moment geopereerd.

Vermoedelijke dader betrokken bij ongeval
Omstreeks kwart voor acht, diezelfde avond, bleek de vermoedlijke dader van de steekpartij betrokken bij een eenzijdig ongeval op de Provincialeweg in Diemen. Hij is om onbekende reden in aanrijding gekomen met een boom en zat beklemd in zijn voertuig.

Hij is door de brandweer bevrijd en ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis. De Forensische Opsporing Verkeersongevallen stelt hier een onderzoek in. Rechercheurs van bureau Districtsrecherche Oost onderzoeken de steekpartij. Het Plaats Delict is afgezet en de politie is druk bezig met sporenonderzoek.

Een woordvoerder van politie laat weten dat het vermoedelijk om een twist in de relationele sfeer gaat.
Provincie:
Tag(s):