maandag, 18. mei 2009 - 21:47

Twins Hair & Beauty wint Coiffure Award HaircolorTechnician of the year

Dalen

Het was een lange dag, maar het was het waard. Twins Hair & Beauty uit Dalen won zondag in Amsterdam de Coiffure Award in de categorie ‘HaircolorTechnician of the Year’. Harma Stevens is opgetogen over de uitverkiezing. “In deze categorie hadden we drie nominaties. Hairstyliste Wendy Haak en ikzelf hebben de eerste en de tweede plaats bemachtigd. In ons bestaan hebben we deze prestigieuze prijs nu voor de derde keer in de wacht gesleept. We zijn daar heel erg trots op. Dit houdt in dat wij bij de top van de Nederlandse kapperswereld behoren.�

Het juryrapport luidde: Verrassende kleurcombinaties en mooie harmonie in coupe en kleur. "Deze award betekent veel voor ons team�, zegt Stevens. “Vooral omdat wij gespecialiseerd zijn in het maken van mooie kleurcombinaties in het haar en als je daar dan ook nog eens deze award voor mag ontvangen is dat natuurlijk een enorme erkenning en waardering voor je werk."

Wendy Haak kreeg de award uit handen van actrice Lieke van Lexmond en Beau van Erven Dorens. Zij gaat in oktober naar Londen om daar de British Hairdressing Awards bij te wonen.
Provincie:
Tag(s):