woensdag, 3. juni 2009 - 6:56

Uitreiking Fair Play prijzen tijdens finale Gemeentecup

Hardenberg

De voetbalcompetities zitten erop. Daarmee komt ook een eind aan de tweede Univé Fair Play competitie. Op zaterdag 6 juni, voorafgaand aan de gemeentecup, krijgen de sportiefste voetballers van de gemeente Hardenberg hun prijzen uitgereikt. De prijsuitreiking vindt vanaf 14.30 uur plaats op het hoofdveld van SC Lutten.

Nadat SC Lutten de eerste periode in de wacht had gesleept, zijn de verenigingen het afgelopen half jaar de strijd aangegaan om de tweede periode en de winst in het eindklassement. VV Bergentheim is uiteindelijk de winnaar geworden van het eindklassement. Op de tweede plaats is VV Bruchterveld geëindigd en op de derde plaats SC Lutten.

Met deze plekken winnen de verenigingen een geldbedrag dat ten goede moet komen aan de jeugdafdeling. VV Bergentheim en VV Bruchterveld hebben daarnaast gezamenlijk de 2e periode in de wacht gesleept. De prijs die daar bij hoort is een ingelijst shirt van SC Heerenveen en een geldbedrag. Deze prijs wordt aangeboden door Univé Drenthe-Overijssel.

De prijzen worden uitgereikt voorafgaand aan de finale door wethouder Douwe Prinsse en Marco Kosse van Univé Drenthe-Overijssel.
Provincie:
Tag(s):