donderdag, 16. april 2009 - 16:54

Unieke replica Joseph-jas Freek Bartels in Society Shop

Maastricht

De jas die hoofdrolspeler Freek Bartels in de musical JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat draagt, hangt in een speciale etalage van de Society Shop. Het betreft een unieke replica die binnenkort in de voorstelling gebruikt zal worden.

Tot die tijd is de beroemde jas te bewonderen bij de Society Shop in Maastricht. De musical zal op 18 april een extra matinee beleven in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Dit vanwege de overweldigende vraag naar kaarten voor deze hitmusical.

JOSEPH met in de hoofdrol onder anderen Freek Bartels (Jozef) en Renée van Wegberg (Vertelster) is door de pers lovend ontvangen. Ook de publieksreacties zijn overweldigend. Wegens het grote succes van deze komische en uitbundige musical zijn in het gehele land extra voorstellingen gepland. De musical van Joop van den Ende Theaterproducties is te zien in heel Nederland, waaronder Den Haag en Amsterdam.

De musical is geïnspireerd op het beroemde Bijbelverhaal van Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Rock’n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer;

JOSEPH is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen! De cast bestaat verder onder anderen uit Paul Walthaus (Farao) en Leo Hogenboom (Jakob).

JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat ging op 12 december in première en is te zien in de Nederlandse theaters. Voor meer informatie www.musicals.nl.
Provincie:
Tag(s):