woensdag, 5. augustus 2009 - 20:53

Universiteit Utrecht opent site over Mexicaanse griep

Utrecht

De Universiteit Utrecht bereidt zich op dit moment voor op de mogelijke gevolgen van de Mexicaanse griep, die officieel Nieuwe Influenza A (H1N1), heet. Op woensdag 5 augustus ging de site www.uu.nl/mexicaansegriep online.

Vanaf heden is via de website van de Universiteit Utrecht de site www.uu.nl/mexicaansegriep beschikbaar. Hierop worden medewerkers en studenten geïnformeerd over de griep, de griepverschijnselen, preventieve maatregelen, enzovoorts. Op de website staan ook links naar andere, relevante websites. De website wordt regelmatig geactualiseerd.

UIT
Bijzondere aandacht is er voor de komende introductie van nieuwe studenten, de UIT. Hierover zijn veelgestelde vragen en antwoorden op deze website te vinden. In de loop van de week zal ook een protocol gepubliceerd worden dat in nauw overleg met de GG&GD Utrecht wordt opgesteld, bestemd voor de organisatoren en begeleiders van de UIT.

Maatregelen
Daarnaast treft de universiteit maatregelen om de gevolgen van een mogelijke uitbraak van het griepvirus te beperken. Het gaat er daarbij om de vitale processen van de universiteit in stand te houden, als eventueel gedurende een langere tijd een groot aantal medewerkers en studenten niet aanwezig kan zijn.
Provincie:
Tag(s):