dinsdag, 31. maart 2009 - 21:08

Vakantiemarkt trekt dit jaar nog meer bezoekers

Eelde

De Vakantiemarkt die afgelopen zondag, plaatsvond op Groningen Airport Eelde was een groot succes met ruim 5000 bezoekers, 2000 meer dan vorig jaar. De reisgidsen van de deelnemende touroperators Oad Reizen, Primavera Reizen, Corendon, Sudtours, DTI, Robinson, en Holland International vonden gretig aftrek.

Er was van alles te beleven. Zo werden er Spaanse hapjes uitgedeeld en konden de bezoekers genieten van muziek uit deze landen, met dank aan het Spaans en Grieks Verkeersbureau. Ook de andere standhouders van onder andere Stichting Valk (overwin je vliegangst), Vaccinaties op reis, Kameleon Tassen, Stichting Hoogvliegers, Zoover, bmi Regional, DDA en wijnproeverij Edvin Wijnen kregen veel belangstelling.

Op de Vakantiemarkt werden diverse prijzen verloot: 2 volledig verzorgde reizen aangeboden door Neckermann en Oad Reizen, een Sudtours reischeque t.w.v. 250 euro en een reistassenpakket van Kameleon uit Groningen. Vooral de trekking van de Neckermann reis trok veel bezoekers, want de winnaars konden namelijk diezelfde middag nog op het vliegtuig stappen. De reis werd gewonnen door De heer en mevrouw Renkema uit Hoogezand. “ We hadden de koffers en de paspoorten al bij ons, maar we hadden zeker niet verwacht dat we zouden winnen. We zijn blij verrast en hebben veel zin in deze ongeplande vakantie�, aldus mevrouw Renkema. Het echtpaar vertrok 29 maart om 16:00 uur met het Transavia toestel richting Gran Canaria.


Diegenen die niet in de prijzen waren gevallen, hoefden niet te treuren. Elke bezoeker kreeg een reischeque ter waarde van 20 euro mee naar huis die nog tot 2 weken na de vakantiemarkt bij elk ANVR reisbureau kan worden ingeleverd. De cheque kan worden ingeleverd voor vakanties van Oad Reizen, Primavera, Sudtours en Corendon.
Provincie:
Tag(s):