woensdag, 25. februari 2009 - 22:46

Van Stee weg vanwege 'gebrekkige interne relaties en communicatie'

(Elfvoetbal) De Graafschap heeft woensdagavond op een persconferentie bevestigd dat trainer Henk van Stee op non-actief is gesteld. Daarmee is hij officieel nog niet ontslagen, maar de coach hoeft morgen niet in Doetinchem te verschijnen. Assistent-trainer Darije Kalezic neemt de taken van Van Stee de komende tijd waar.

"De belangrijkste redenen voor deze maatregel zijn de matige resultaten van het onder de verantwoordelijkheid van Van Stee vallende eerste elftal, alsmede zijn gebrekkige interne relaties en communicatie", verklaarde voorzitter Sietze Veen tijdens de persconferentie. Van Stee kon niet goed overweg met technisch directeur Leen Looyen. In de competitie staat hij zeventiende, met slechts twee punten voorsprong op hekkensluiter FC Volendam.

Over de financiën zijn beide partijen het niet eens en daarom is Van Stee op non-actief gesteld en nog niet ontslagen. "We hebben de afgelopen dagen voortdurend gesproken met Henk van Stee over de financiële afwikkeling", zei Veen. "We hebben een maximale inspanning gedaan, maar we hebben geen enkel tegenvoorstel van Henk van Stee ontvangen. Er restte ons daarna niets anders dan hem op non-actief te stellen."
Categorie:
Tag(s):