donderdag, 26. februari 2009 - 10:47

Vechtenden belanden in sloot

Een fietser en automobilist kregen het op woensdag 25 februari met elkaar aan de stok en belandden te water. Rond 17.50 uur kreeg de politie de melding van een ruzie tussen twee mannen op de Groeneweg. Hierbij zou een man in het water terecht zijn gekomen.

Agenten gingen ter plaatse en daarbij bleek dat niet één, maar twee mannen te water waren geraakt, maar inmiddels weer op het droge waren geklommen. Het betrof een 44-jarige fietser uit Maarssen en een 47-jarige automobilist uit Oud Zuilen.

De automobilist wilde de fietser op de Groeneweg inhalen, claxonneerde meerdere malen en reed rakelings langs hem. Verderop moest de automobilist echter afremmen voor een paard en haalde de fietser hem in en beiden stopten. De fietser eiste excuses van de automobilist, maar die kwamen er niet. Daarop vernielde de fietser een spiegel van de auto, waarna de automobilist de fietser aanvloog. Bij het daaropvolgende handgemeen, kwamen zij in de sloot terecht. Een mobiele telefoon overleefde dit niet.

Daar beide betrokkenen niet vrijuit gingen, bemiddelden de agenten tussen hen. Beiden beseften dat zij niet juist hadden gehandeld en ieder zou zijn eigen schade betalen.
Provincie:
Tag(s):