zondag, 25. januari 2009 - 14:45

Verdachte bewusteloos bij arrestatie

Sneek

Een 24-jarige dronken man uit Sneek heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een agent geslagen en is daarop aangehouden. Tijdens deze aanhouding raakte de verdachtte buiten bewustzijn, nadat hij een verdedigingstrap van de agent had gekregen.

De man liep op de Oosterkade, hij was erg luidruchtig en sloeg op de wagen van de agent. De agent sprak de man aan, maar de man luisterde niet echt. Hierna vervolgde de man zijn weg in de richting van de Grootzand waar hij tegen rolluiken aan schopte en sloeg.

De agent besloot de man op verdenking van openbare dronkenschap aan te houden. Terwijl op vervoer gewacht werd, gaf de verdachte uit het niets een klap in het gezicht van de agent. De verdachte viel hierbij zelf op de grond en probeerde de agent liggend nog een schop te geven. De agent verdedigde zich door de man een schop te geven. Hierbij raakte de verdachte even buiten westen.

Onduidelijk is nog of dit door de vechtpartij kwam of door de middelen die de verdachte gebruikt had. De man werd voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Sneek vervoerd. Na behandeling werd de man voor nader onderzoek ingesloten.
Provincie:
Tag(s):