donderdag, 9. juli 2009 - 20:24

Verdachte stenengooierszaak naar huis gestuurd

Eindhoven

De 21-jarige man uit Son die vorige week met zijn 19-jarige vriendin werd aangehouden als verdachte in de zogeheten stenengooierszaak is net als zijn vriendin naar huis gestuurd.

Hij blijft echter wel verdachte. Eerder werd bepaald dat zijn vriendin niet meer als verdachte wordt gezien. De reden waarom de 21-jarige man naar huis mocht wilde de politie niet zeggen.


Op 29 april 2007 kwam een 72-jarige vrouw uit Aarle Rixtel om het leven bij één van de stenengooierincidenten. Bij dit tragische ongeval werd een steen door de voorruit van de auto van een echtpaar uit Aarle Rixtel gegooid. De vrouw overleed ter plaatse. Haar inmiddels 75-jarige echtgenoot kwam bekneld te zitten in het voertuig. De man raakte zwaar gewond en liep blijvend letsel op.

Sinds kort is de recherche weer bezig om de zaak opgelost te krijgen. Eerder werden in de opsporingsprogramma's Opsporing Verzocht en Bureau Brabant aandacht besteed aan de zaak dee de regio maandenlang in zijn greep hield.

De politie wil verder nog niets kwijt over hoe het onderzoek verloopt. Ook houdt de recherche de kaken op elkaar over hoe ze bij de 21-jarige man en zijn 19-jarige vriendin terecht zijn gekomen.
Provincie:
Tag(s):