maandag, 28. december 2009 - 21:55

Verdachten aangehouden na mishandeling Hilversummer

Hilversum

Zondag 27 december zijn twee mannen aangehouden op verdenking van de mishandeling van een Hilversummer op vrijdag 25 december.

Een 26-jarige man uit Hilversum liep vrijdag 25 december tussen 04.30 uur en 05.30 uur vanuit het centrum richting huis. Onderweg in de Leeuwenstraat werd hij van achteren geslagen en vervolgens door drie personen meegetrokken en een pand in gesleurd.

Binnen werd de man door de drie personen meerdere malen geslagen. Vervolgens lieten de drie mannen de Hilversummer gaan. De 26-jarige man is naar zijn woning gelopen, waar hij in de middag door familie gewond werd aangetroffen. De man is naar het ziekenhuis gebracht en behandeld aan zijn hoofdletsel. Hij is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Op zondag 27 december zijn er twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 18-jarige man uit Hilversum en een 21-jarige man uit Almere. De reden voor de mishandeling is nog niet bekend, het slachtoffer en de verdachten kenden elkaar wel. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):