vrijdag, 23. januari 2009 - 16:09

Verkeersongeval Gooiseweg

Zeewolde

Vrijdagochtend werd de Gooiseweg afgesloten voor alle verkeer nadat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een bestelbus.

Rond 07.00 uur botste een bestelauto na een inhaalmanoeuvre tegen een tegemoetkomende vrachtwagen. De bestuurder van de bestelauto , een 21-jarige man uit Almere, raakte gewond en werd met mogelijk nekletsel vervoerd naar het ziekenhuis in Almere.

Zijn bijrijder, een 28-jarige man uit Almere, werd op de plek van de aanrijding onderzocht door het ambulancepersoneel. Een auto die in buurt van het ongeval reed, raakte beschadigd door losgeraakte lading. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij en bleek wonderwel ongedeerd.

Specialisten van de verkeersongevallendienst voerde een uitgebeid sporenonderzoek uit en doen onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De Gooiseweg is langere tijd afgesloten geweest in verband met bergingswerkzaamheden en werd rond 10.30 uur weer opengesteld voor het verkeer.

Inmiddels heeft Politie Flevoland laten weten dat de 21-jarige man uit Almere vanmiddag uit het ziekenhuis ontslagen is.
Provincie:
Tag(s):