dinsdag, 25. augustus 2009 - 15:49

Veronica last Beachparty voor komend weekend af

Hilversum

De 80’s & 90’s Beachparty van Radio Veronica op het strand van Bloemendaal is afgelast. Vanwege het incident afgelopen zaterdagnacht op het Dancefeest Summer Grooves waarbij 1 dode en meerdere gewonden te betreuren zijn, vindt Radio Veronica het niet gepast om zaterdag 29 augustus haar Beachparty te laten plaatsvinden.

Woordvoerder Radio Veronica: “Hoewel Radio Veronica op geen enkele wijze betrokken was bij de organisatie van Sunset Grooves, zijn ook wij geschokt door het uit de hand gelopen strandfeest in Hoek van Holland. We vinden het niet juist om de 80’s & 90’s Beachparty door te laten gaan terwijl precies één week ervoor een feest op dramatische wijze is geëindigd.”

Het geplande Radio Veronica 80’s & 90’s strandfeest zou plaatsvinden op zaterdag 29 augustus van 14.00 tot 00.00 uur bij Beachclub ‘Vroeger’ op het strand van Bloemendaal.

Restitutie gekochte kaarten

Bezoekers die kaarten hebben gekocht via www.8090beachparty.nl krijgen het aankoopbedrag (inclusief boekingskosten) binnen 3 weken automatisch teruggestort door Paylogic.

Kaarten die gekocht zijn bij Primera winkels kunnen naar onderstaand antwoordnummer worden gestuurd. Onder vermelding van naam, plaats en bankgegevens wordt het aankoopbedrag binnen 3 weken teruggestort.
Provincie:
Tag(s):