zaterdag, 15. augustus 2009 - 10:26

Verstappen meldt zich af voor Bavaria City Racing

Rotterdam Racing, de organisatie van Bavaria City Racing, meldde eerder deze week met trots dat Jos Verstappen aanwezig zou zijn tijdens de jubileumeditie van aanstaande zondag. Verstappen zou een Bugatti Veyron Grand Sport van 1001pk rijden met als gast burgemeester Aboutaleb van Rotterdam.

Verstappen heeft zich echter af moeten melden, en liet eerder al direct doorschemeren niet zeker te weten of hij op tijd in Rotterdam zou zijn. Kartverplichtingen van zoon Max zorgen ervoor dat Jos niet aanwezig is.

Jos Verstappen meldt via zijn eigen site: "Michel Perridon had me inderdaad gevraagd om mee te doen in Rotterdam. Ik heb toen ook geantwoord dat ik het heel graag zou willen, mits ik op tijd uit Italië terug was. Ik ben momenteel met Max een testprogramma in de kart aan het afwerken dat de basis moet leggen voor de resultaten van volgend jaar. Dat neem ik dus heel serieus. Daarnaast zijn er binnen dat testen nog een aantal verplichtingen. Een en ander is wat uitgelopen. Dat is niet zo'n heel groot probleem, enkel kan ik er op Bavaria City Racing niet bij zijn. Jammer natuurlijk voor mijn fans én voor mij zelf, maar ik denk dat het evenement zo groot is opgezet dat de race-liefhebbers echt niets te kort zullen komen!"
Categorie:
Tag(s):