vrijdag, 23. oktober 2009 - 19:26

Vier vrouwen aangerand en mishandeld

Breda

Vrijdagmorgen zijn in Breda vier vrouwen tussen 05.00 uur en 07.30 uur door een onbekende man mishandeld en aangerand. Ze hielden hieraan verwondingen in het gezicht over. De politie is op zoek naar de dader.

In de Spuistraat en de Pauwstraat werden twee vrouwen aangerand en mishandeld door een onbekende man. Om 06.25 uur meldde een vrouw vanuit de Spuistraat te zijn aangerand door een onbekende man. De vrouw was gaan gillen, waarna de onbekende het hazenpad koos.
Om 07.25 uur alarmeerde een vrouw de politie, nadat ze was aangerand en mishandeld in de Pauwstraat. De man zou ook hebben gepoogd haar verkrachten.

Eén van de slachtoffers is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De andere drie stellen zich onder behandeling van een huisarts. De vrouwen liepen verwondingen op in het gezicht, zoals zwellingen en blauwe plekken.

De politie neemt aangifte op van de geschrokken slachtoffers en is op zoek naar de dader. Bij de zoekactie is SMS-Alert ingezet. Hierin werd ook een signalement van de dader gegeven. Het gaat om een gezette, blanke man van ongeveer 20 jaar. Hij draagt zwarte kleding met een wit opschrift, een spijkerbroek en witte gympen. De politie kreeg in de ochtend enkele reacties op de SMS-Alert, maar deze hebben tot op heden niet geleid tot aanhouding van een verdachte.
Provincie:
Tag(s):