donderdag, 26. maart 2009 - 21:56

Vierde Wegwiezer in Gasselternijveen geopend

Gasselternijveen

De wethouders Hedwig Udding-Blok en Geert Jan ten Brink van de gemeente Aa en Hunze hebben donderdag de nieuwe Wegwiezer in de bibliotheek in Gasselternijveen geopend. Hierna was er een ‘open huis’ waarbij belangstellenden een kijkje konden nemen en informatie krijgen over de dienstverlening van de Wegwiezer.

In de Wegwiezers kunnen inwoners terecht voor diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Bovendien heeft de Wegwiezer een virtueel loket, waarmee inwoners gebruik kunnen maken van virtuele dienstverlening. Door middel van moderne apparatuur kunnen mensen contacten leggen met diverse dienstverleners, zoals die van bijvoorbeeld de Intergemeentelijke Sociale Dienst, de Stichting Welzijn Aa en Hunze en de gemeente. Binnenkort komen hier andere dienstverleners bij. Daarnaast zijn binnenkort ook enkele gemeentelijke diensten af te nemen in de Wegwiezer in Gasselternijveen, net zoals in Annen en Rolde het geval is.

Met de opening van deze Wegwiezer komt het totale aantal op vier; de andere drie zijn te vinden in Rolde, Annen en Gieten.
Provincie:
Tag(s):