dinsdag, 10. maart 2009 - 7:39

Vijf gewonden bij ongeval met drie auto's

Maandagochtend omstreeks 7.45 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Bestseweg. Bij het ongeval zijn drie personenauto's betrokken en raakten 5 personen gewond. Toen een 33-jarige automobilist uit Helmond de T-splitsing opreed ontstond er een aanrijding met een van hem uit gezien rechtskomende personenauto.

Dit voertuig, bestuurd door een 24-jarige automobiliste uit Oirschot, belandde vervolgens op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer. Hierdoor ontstond een aanrijding met een personenauto waarin vier personen zaten. De inzittenden zijn een meisje van 9, een jongen van 15, een vrouw van 35 en een man van 38.

De kinderen en de vrouw komen uit Oisterwijk; de man uit Best. Zij moesten allen naar het ziekenhuis. Het meisje in verband met buikklachten. De jongen vanwege een hoofdwond en pijnklachten aan de borst. De vrouw liep een kniewond op en had last van nekklachten. De man ging ook met nekklachten naar het ziekenhuis.

De 24-jarige bestuurster uit Oirschot is met onbekende klachten eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. In verband met het ongeval werd de weg afgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):