maandag, 16. maart 2009 - 11:50

Vliegende Studio voor Staverman en van Inkel bijna klaar

Almere

Op de Grote Markt in Almere is het afgelopen weekend keihard gewerkt om de Vlliegende Studio op tijd klaar te hebben.

Dinsdag 17 maart start Q-music met deze Vliegende Studio, waarin de dj's Gijs Staverman en Jeroen van Inkel zullen gaan wonen en radio gaan maken. De studio komt 20 meter hoog aan een kraan te hangen.

Vanuit deze studio zullen de dj's dagelijks hun radioprogramma presenteren en ieder uur een spel met de luisteraars spelen.

Win 25.000 euro
De luisteraars van Q-music krijgen ieder uur een vraag. Wanneer ze deze goed beantwoorden, gaat de vliegende studio één meter omlaag. Bij een fout antwoord gaat het gevaarte echter één meter omhoog. De luisteraar die de DJ's veilig aan de grond weet te zetten wint 25.000 euro.

Vast in de lucht
De vliegende studio is niet alleen een compleet ingerichte radiostudio, er
is ook een compleet woongedeelte bij. Zo zijn er slaapkamers voor Jeroen en Gijs ingericht, is de badkamer klaar voor gebruik en kan er gekookt worden in het keukentje.

De uitzendstudio wordt vandaag helemaal uitzendklaar gemaakt, pc's en televisie worden geïnstalleerd en en de hijskraan waar de vliegende studio aan komt te hangen wordt uitgebreid getest.

In het woongedeelte van de Vliegende Studio staat een eettafel en een bankstel zodat de heren Staverman en Van Inkel heerlijk kunnen relaxen als ze daar behoefte aan hebben. Gijs en Jeroen zullen gedurende deze actie de Vliegende Studio niet verlaten.

Aftrap door Ruud de Wild
De officiële aftrap van de vliegende studio wordt gegeven door Ruud de Wild. Hij zal de kraan bedienen en de vliegende studio naar het beginpunt van 20 meter hoogte brengen.
Provincie:
Tag(s):