vrijdag, 13. maart 2009 - 9:37

Voor achtste keer betrapt

Een 24-jarige Vlissinger is vannacht tegen 01.00 uur voor de achtste keer betrapt op rijden onder invloed.

De man reed in een auto, die niet van hem was, over de Sloeweg in Vlissingen. Surveillerende agenten kwamen hem tegemoet. De auto reed heel erg langzaam over de Sloeweg. Omdat de agenten dit vreemd vonden hebben zij hun auto op de rotonde gekeerd en zijn ze de langzame auto achterna gegaan.

Halverweg troffen zij de auto aan in de berm met de alarmlichten aan. De agenten zijn uitgestapt en troffen de 24-jarige in de auto aan. Omdat uiterlijk al te zien was dat de man had gedronken hebben de agenten een blaastest van de man afgenomen. Hieruit bleek dat hij bijna vijf keer teveel had gedronken. De auto waar de man in reed is in beslag genomen en wordt verbeurd verklaard.

De 24-jarige man is aangehouden en heeft op het bureau een verklaring afgelegd. Het rijbewijs van de man was enige tijd geleden al ingevorderd door de politie, dus dat was nu niet meer nodig. De man is al 7 keer eerder veroordeeld door een rechter voor het rijden onder invloed. De laatste keer dat hij door de politie betrapt werd was begin maart.
Provincie:
Tag(s):