vrijdag, 2. januari 2009 - 11:30

Voorverkoop kaarten bekerfinale

De voorverkoop voor de finale van de Nationale beker ijshockey zal in eerste instantie via de clubs uit Tilburg en Nijmegen plaatsvinden. De Trappers bereikten de finale door in de play-offs in twee wedstrijden nipt (2-1 en 3-2) te winnen van de Amstel Tijgers uit Amsterdam. Nijmegen had tegen HYS Den Haag 3 wedstrijden nodig om de eindstrijd te halen (3-1, 2-3, 4-1).

De voorverkoop in Tilburg is op woensdag 7 januari 2009 (restaurant IJssportcentrum) tussen 19.00 en 20.00 uur. Uitsluitend seizoenkaarthouders van Tilburg Trappers komen - zolang de voorraad strekt - in aanmerking voor een toegangskaart voor de bekerfinale. Op die dag zullen vanaf 18.00 uur in het restaurant op de eerste etage van het IJssportcentrum volgnummers worden uitgereikt aan seizoenkaarthouders op vertoon van hun seizoenkaart.

Ga naar www.trappers.nl voor meer informatie over de voorverkoop in Tilburg.

De voorverkoop in Nijmegen voor seizoenkaarthouders start op vrijdag 2 januari 2009 tussen 18.00 en 21.00 uur (Café Old Dutch, Teersdijk 45 te Wijchen).

Ga naar www.nijmegendevils.nl voor meer informatie over de voorverkoop in Nijmegen.

De bezoekers van de bekerfinale worden verzocht ook na betreding van het stadion de entreebewijzen bij zich te houden. Deze spelen een belangrijke rol in de suprise voor het publiek in verband met het 75-jarig bestaan van de Nederlandse IJshockey Bond.
Categorie:
Tag(s):