vrijdag, 16. januari 2009 - 16:45

Vrouw in hotelkamer blijkt doodgeschoten

Tilburg

De politie onderzoekt nog steeds met 25 rechercheurs de dood van de 22-jarige vrouw uit Made die woensdag 14 januari dood in een hotelkamer in Tilburg werd aangetroffen. Uit onderzoek en de sectie op het lichaam is gebleken dat de vrouw door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. Dit heeft de politie vrijdag 16 januari bekendgemaakt.

Hotelpersoneel trof woensdagmiddag de 22-jarige Madese aan in een hotelkamer aan de Heuvelpoort. Ze bleek te zijn overleden. De vrouw was diezelfde dag door haar familie als vermist opgegeven, nadat ze de avond tevoor niet thuis was gekomen. Het was voor de vrouw niet gewoonlijk om weg te blijven zonder iets van zich te laten horen en de familie was erg bezorgd.

De politie is nog altijd bezig met het sporenonderzoek in het hotel aan de Heuvelpoort. Ook richt het onderzoek zich op een ruzie, die de avond voordat de vrouw werd aangetroffen, in de kamer plaatsvond.

Hotelpersoneel hoorde geruzie op de kamer en is toen poolshoogte gaan nemen. Van aanwezigen in het hotel zijn verklaringen opgenomen.

De komende dagen zal de politie buurtonderzoeken starten in zowel de woonplaats van het slachtoffer, Made, als de omgeving van het hotel aan de Heuvelpoort.
Provincie:
Tag(s):