zondag, 11. januari 2009 - 15:31

Vrouw in ziekenhuis na overval

Almelo

Een 44-jarige vrouw raakte op 10 januari rond 22.30 uur gewond toen zij in haar woning aan De Toekan werd overvallen. Er zijn twee verdachten aangehouden meldt de politie zondag 11 januari.

Bij de woning van de 44-jarige vrouw werd aangebeld. Toen zij de deur opende werd zij door een naar later bleek 22-jarige Almeloër naar binnen geduwd, waarna zij kwam te vallen.

Hierop werd zij meerdere keren in het gezicht geschopt. De overvaller ging er daarna vandoor met de tas van het slachtoffer, waarin onder andere pinpassen zaten.

De gewaarschuwde politie stelde aan de hand van het opgegeven signalement door het slachtoffer, een onderzoek in. Agenten zagen kort hierop op de Schoolstraat een man fietsen met een vrouw achterop. De man voldeed aan het signalement.

Toen de politieagenten het stel aanspraken probeerde ze te vluchten, maar werden door de agenten in de kraag gegrepen. De vrouw gooide tijdens de vluchtpoging een tas weg die van het slachtoffer bleek te zijn.

De 22-jarige Almeloër en zijn passagiere, een 19-jarige vrouw uit Almelo werden voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Het slachtoffer werd met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):