dinsdag, 13. oktober 2009 - 16:45

Vrouw mishandeld door insluiper

Almere

Dinsdagmiddag rond 12.00 uur is een 50-jarige vrouw overvallen in haar woning aan de Clementistraat in de Muziekwijk in Almere. De vrouw bevond zich in haar woning toen ze werd opgeschrikt door een onbekende man die plotseling in haar huis stond.

De overvaller mishandelde het slachtoffer en bedreigde haar met een wapen, ook werden haar handen vastgebonden. Op het moment dat de onbekende man de woning doorzocht, zag het slachtoffer kans om haar huis uit te rennen en om hulp te roepen. Op het moment dat toegesnelde agenten ter plaatse waren, was het niet zeker of de insluiper zich nog in de woning bevond.

Hierop werd de hulp van een arrestatieteam ingeroepen om de verdachte aan te houden. De dader werd niet meer in de woning aangetroffen. Ook in een nabijgelegen woning waar hij vermoedelijk naar binnen zou zijn gevlucht bleek hij niet te zijn. In de omgeving werd mede met behulp van een speurhond een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Het is nog onbekend of de verdachte iets uit de woning van het slachtoffer heeft weggenomen. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):