maandag, 19. oktober 2009 - 20:09

Vrouw mishandeld tijdens poging tot onvoering

Deventer

Op de Bathmensewegin Deventer, is in de nacht van zondag 18 op maandag 19 oktober een 22-jarige vrouw ernstig mishandeld. Het incident vond plaats tussen 00.30 en 00.50 uur. De vrouw reed op de fiets vanuit Bathmen richting Lettele. Op de Bathmenseweg, ter hoogte van de Schotwillemsweg, werd ze plotseling aangesproken door een nog onbekende man.

Op de Bathmenseweg, ter hoogte van de Schotwillemsweg, werd ze plotseling aangesproken door een nog onbekende man. Hierop probeert de vrouw weg te fietsen, maar weet de man haar alsnog tot stoppen te dwingen. Hierna dreigt de man haar te doden indien ze niet in zijn gereedstaande bus stapt. Als de vrouw zich hevig verzet, probeert de man haar te wurgen en verliest de vrouw hierdoor tijdelijk het bewustzijn. Hierna gaat de man er met onbekende bestemming vandoor. Het slachtoffer heeft hierna hulp gevraagd bij een woning in de buurt. De bewoners hebben haar opgevangen en de hulpdiensten gebeld. Na behandeling in het ziekenhuis kon de vrouw huiswaarts keren.

De onbekende man is tussen de 20 en 40 jaar, heeft kort, donker haar en is door zijn slachtoffer hard gebeten in zijn arm en vinger. Vermoedelijk heeft hij zich verplaatst in een lichtgekleurde (mogelijk witte) bestelbus met een dichte zij- en achterkant. Mogelijk heeft de bestelbus hiervoor enige tijd ter hoogte van de manege aan de Oude Molenweg geparkeerd gestaan. De politie roept mensen die de bus in de buurt hebben zien staan of rijden op zich te melden. Mogelijk zijn er de afgelopen tijd nog andere vrouwen lastig gevallen door deze onbekende man. De politie zou graag met deze vrouwen in contact komen.

Mensen die meer informatie hebben over deze, of andere mogelijk gerelateerde zaken, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Bel M., telefoonnummer: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):