zaterdag, 2. mei 2009 - 14:47

Vrouw rijdt tegen gevel van woning

Heinenoord

Een 81-jarige vrouw uit het Zuid-Hollandse Heinenoord is op zaterdagmorgen 2 mei rond 09.20 uur met haar auto in een gevel van een dijkhuis aan de Buitendijk gereden.

De vrouw stond met een bestuurder voor haar op de dijk stil toen er in tegengestelde richting een bus aankwam. Door het smalle gedeelte van de dijk wilde zij achteruit rijden om de bus doorgang te laten vinden. Dit ging mis waarbij de vrouw het gaspedaal indrukte en met volle vaart drie paaltjes uit de grond reed, twee stenen bloembakken ramde en tegen de gevel van een woonhuis aan de andere kant van de weg belandde.

Na het incident werd er een gaslucht geroken. De brandweer verrichte een meting waarna werd geconstateerd dat er van gevaarlijke stoffen of gassen geen sprake was.

De vrouw werd door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld. Zij constateerden dat de vrouw geen verwondingen had opgelopen waarna zij werd thuisgebracht. Het rijbewijs van de vrouw is tijdelijk ingevorderd ter beoordeling van het CBR. Doordat de gevel een halve meter in de woning is geklapt, heeft de brandweer het beschadigde deel van de woning gestut.
Provincie:
Tag(s):