vrijdag, 10. april 2009 - 13:41

Vrouw uit auto geknipt na kop-staartbotsing

Enschede

Een 50-jarige vrouw uit Zweden werd in de nacht van donderdag op vrijdag 10 april rond 0.35 uur aangereden op de A 35, afrit Westerval. De vrouw liep door de klap mogelijk ernstig nekletsels op waardoor zij uit voorzorg door de brandweer uit haar auto moest worden geknipt. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De 50-jarige vrouw uit Zweden stond op de afrit Westerval van de A 35 voor het rode verkeerslicht te wachten toen zij van achteren werd aangereden door een 34-jarige automobilist uit Slowakije.

Aangezien het leek alsof de vrouw hierdoor ernstig nekletsel had opgelopen werd haar auto, een donkerrode Volvo s70, door de brandweer opengeknipt waarna de vrouw naar het ziekenhuis gebracht werd. Daar kon men echter geen letsel vaststellen.

De 34-jarige man uit Slowakije reed in een Opel, type Zafira. Omdat de politie niet heeft kunnen vaststellen wat de oorzaak van deze aanrijding is aangezien de verklaringen van de betrokkenen elkaar tegenspreken, roept zij eventuele getuigen op zich te melden. Dat kan telefonisch bij de politie in Enschede op 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):