dinsdag, 9. juni 2009 - 8:25

Vrouw zwaar gewond door verkeersruzie

Capelle aan den IJssel

Een verkeersruzie die begon op de A20 bij Cappelle a/d IJssel, eindigde dinsdagmorgen in een verkeersongeval waarbij een vrouw zwaargewond raakte die niet bij de ruzie betrokken was.

Omstreeks 06.30 uur kregen twee automobilisten een ruzie op de Rijksweg A20. Na wat over en weer gesteggel verloor één van de auto's een buitenspiegel. Hierdoor ontstond een achtervolging waarbij de voorste automobilist de politie inschakelde omdat hij achtervolgt werd.

Op het moment dat de man de politie aan de telefoon heeft, gaat de automobilist de snelweg af om aan zijn 'belager' te ontkomen. Op de kruising Hoofdweg met de Burgemeester van Dijklaan rijdt de man door het rode verkeerslicht en ramt hierbij een auto die op de kruising reed.

In deze auto zat een vrouw die door de aanrijding zwaar gewond raakte. Zij moest door brandweer en ambulancepersoneel uit haar voertuig worden gehaald. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Ondanks de aanrijding kreeg de man van zijn achtervolger en zijn mede passagier nog enkele rake klappen. Het drietal is aangehouden door de politie.
Provincie:
Tag(s):