vrijdag, 10. juli 2009 - 19:38

Walfriduskerk Postzegel binnen één week uitverkocht

Bedum

a een week is de eerste oplage van de speciale TNT postzegel met afbeelding van de Walfriduskerk in Bedum totaal uitverkocht. “In eerste instantie waren er 1000 postzegels besteld, maar dat ze zo snel verkocht zouden worden is een grote verrassing.

Het geeft aan dat het bestuur van de Bedrijvenvereniging gemeente Bedum (BvgB) hiermee een prachtige ondersteuning geeft aan de nieuwe vestiging van de VVV in Bedum, “aldus Henk Panneman secretaris van de Bedrijvenvereniging. Ter gelegenheid van deze nieuwe vestiging van VVV Lauwersland locatie Bedum in de voormalige winkel van Bloemenhuis Balkema aan de Kapelstraat, besloot de BvgB een speciale TNT postzegel uit te geven.

De postzegel met een waarde van 44 eurocent toont de prachtige monumentale Walfriduskerk met zijn scheve toren. Vorig jaar was de toren volop in het nieuws, doordat bekend werd dat het de scheefste toren van Europa zou zijn. De toren staat 2.61mtr. uit het lood De speciale postzegel is in velletjes van 10 stuks te koop bij de VVV in Bedum voor 5 euro. Begin komende week is er een tweede oplage beschikbaar.
Provincie:
Tag(s):