donderdag, 3. september 2009 - 16:04

WC-pot en wasmachine gevarenzones voor verlies mobiele telefoon

Het is oppassen geblazen tijdens een toiletbezoek of het doen van de was, blijkt uit onderzoek van Hi. Ruim 8% van de telefoonbezitters heeft zijn mobiel wel eens in het toilet zien verdwijnen, wat erop neerkomt dat ruim 1.000.000 telefoons de binnenkant van de pot hebben gezien.

1 op de 20 telefoonbezitters heeft zijn mobiel per ongeluk in de wasmachine gestopt en een enkeling liet hem op het dak van de auto liggen. Bij verlies van hun mobiel zijn Nederlanders het meest gefrustreerd over het kwijtraken van hun telefoonnummers. Ook blijkt dat bezitters van een mobiel zich bijna geen leven zonder mobiele telefoon meer kunnen voorstellen: 80% vindt het kwijtraken van zijn mobiel dan ook een drama.

Enkele cijfers
Jaarlijks worden 34.000 mobiele telefoons gevonden in bioscopen en bij 13% van de mobiele telefoonbezitters glipte het toestel ooit uit de broekzak. Jaarlijks worden er 7.000 telefoontjes door eerlijke vinders afgeleverd bij de gevonden voorwerpen van de NS en heeft 5% zijn toestel wel eens meegewassen in de wasmachine. Maarliefst 1 miljoen mobieltjes hebben wel eens een onsmakelijke ontmoeting met de toiletpot gehad. 12% van de telefoonbezitters heeft zijn mobiele telefoon ooit eens in het water laten vallen en in de Amsterdamse Bijenkorf worden jaarlijks zo’n 700 mobiele telefoons gevonden.
Categorie:
Tag(s):