donderdag, 16. april 2009 - 9:22

Wendy van Dijk breekt voet en doet 'rare' verspreking

Amsterdam

X-factor presentatrice Wendy van Dijk heeft een middenvoetsbeentje gebroken en zit dus met haar been in het gips. Van Dijk liep de breuk op toen zijn woensdag een tuinstoelkussen uit haar schuurtje wilde halen. Door een misstap kwam zij ongelukkig ten val. Op de vraag van Gordon wanneer ze weer mag lopen antwoordde zij dat er in het ziekenhuis eerst nog een 'echo' van haar voet gemaakt moest worden.

De presentatrice liet weten dat de artsen vrijdag een rontgenfoto moeten maken van haar voet en dan pas besluiten of ze vrijdag loopgips krijgt. Op dit moment mag ze niet lopen en zou de liveshow aan staande vrijdag dus niet (staand) kunnen presenteren.

Pikant detail is dat Wendy in de uitzending van RTL Boulevard een rare verspreking maakte toen zij het over het bezoekje aan het ziekenhuis had. Ze zei namelijk dat er eerst een 'echo' gemaakt moest worden. Waarop Gordon direct reageerde door te zeggen 'Ohh Wendy je bent .....zwanger?' Daarop antwoordde Van Dijk dat het 'gewoon' een verspreking was. De blonde presentatrice was duidelijk van slag door haar woordkeuze. Wendy van Dijk heeft een zoontje van zes met zanger Xander de Buisonjé maar heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze meer kinderen wil. Momenteel heeft zij een relatie met RTL programma directeur Erland Galjaard.
Categorie:
Tag(s):