dinsdag, 25. augustus 2009 - 19:57

Wendy van Dijk zwanger van tweede kindje

Amsterdam

Presentatrice Wendy van Dijk heeft dinsdag in een exclusief interview met RTL Boulevard bekend gemaakt dat zij zwanger is van haar tweede kindje. Wendy heeft al een zoontje van zes met zanger Xander de Buisonjé. Ook haar huidige vriend RTL4- directeur Erland Galjaard heeft al twee dochters uit een vorig huwelijk.

OOk vertelde de 38-jarige presentatrice dat zij in januari al onverwacht zwanger was. Dit liep echter op een miskraam uit in maart. Ondanks deze zware klap voor Wendy presenteerde ze diezelfde dag een live show van X-factor met een dokter stand-by.

Door dit onverwachte Kadootje zoals Wendy het kindje omschreef, kregen ze steeds meer behoefte aan een baby om hun liefde te bezegelen. Nauwelijks drie maanden later bleek Van Dijk weer zwanger. Dit keer gaat alles goed en is ze inmiddels 3.5 maanden 'onderweg'.

Wendy verklapte dat ze graag een meisje zou willen, maar dat een jongen natuurlijk ook zeer welkom is. Of ze nog een keer gaat trouwen dat sluit ze niet uit. Maar zo groots en meeslepend als ze de eerste keer (met Xander red.) van plan was zeker niet. Daarvoor heeft het huwelijk voor haar zijn glans verloren.

Wendy's zoontje Sem is dolblij met de komst van nog een broertje of zusje. Want ook Sem's pappa, Xander en zijn vrouw Sophie verwachten binnenkort hun eerste kindje.
Categorie:
Tag(s):