woensdag, 21. januari 2009 - 10:40

WerkShop WerkZat bij bibliotheek Almere

Almere

Bibliotheek Almere organiseert op zaterdag 31 januari van 13.00 tot 16.00 uur in de vestiging Almere Stad een ‘WerkShop’ voor mensen die op zoek zijn naar hun droombaan.

Of je deze droombaan nu wilt realiseren op je huidige werkplek, of wilt onderzoeken waar jouw toekomstige werkplek zal zijn, deze werkshop kan jou daarbij helpen.

In de werkshop leer je ontdekken wat jij belangrijk vindt in je werk en hoe je stappen kunt zetten om dit in de praktijk te realiseren. We stimuleren je met verschillende technieken te kijken waar het eigenlijk om gaat, wat jij zelf graag wilt en wat voor jou belangrijk is.

Aanmelden?
De werkshop wordt gehouden op zaterdag 31 januari van 13.00 tot 16.00 en kost € 29,-. Er is ruimte voor maximaal 14 deelnemers. Aanmelden kan tot 26 januari tijdens openingsuren bij de informatiebalie op de tweede etage van Bibliotheek Almere Stad, telefonisch via 036-5486045 of per email: werkzat@bibliotheekalmere.nl. Geïnteresseerden kunnen zich via deze weg ook nog steeds inschrijven voor een gratis spreekuur met een loopbaancoach of de arbeidsadviseur.

WerkZat
WerkZat, een initiatief van de Vereniging van Openbare Bibliotheken, de RVU educatieve omroep en de Bond van Nederlandse Volksuniversiteiten, is een landelijk coachingsproject bestemd voor mensen die werk zoeken en mensen die er serieus over nadenken een andere richting in te slaan op de arbeidsmarkt.

De activiteiten zijn gericht op een breed publiek: van herintredende vrouwen, tot starters van een eigen bedrijf en van 40+-ers tot jongeren die zich willen leren presenteren.

Meer informatie over WerkZat en over de WerkShop is te vinden op: www.bibliotheekalmere.nl en www.werkzat.nl.

Voor informatie over:
Loopbaancoach Anita Keesman: www.inzichtbiedtuitzicht.nl
Arbeidsadviseur Agnes Verwoert: www.onafhankelijkarbeidsadviseur
Provincie:
Tag(s):