donderdag, 20. augustus 2009 - 15:04

Werkzaamheden Eemshavenweg (N46) liggen voor op schema

In juli 2009 is de provincie Groningen gestart met het verbreden van de N46 van Groningen tot de Eemshaven. Aannemer Roelofs Wegenbouw uit Den Ham (Ov) voert de werkzaamheden uit voor de provincie Groningen.

Tijdens de zomervakantie is het tempo er goed ingehouden waardoor de werkzaamheden naar verwachting eind september 2009 afgerond zullen worden in plaats van de eerder aangekondigde datum van eind oktober 2009.

De nog uit te voeren werkzaamheden vinden plaats aan één zijde van de weg in werkvakken van ongeveer 400 meter lang. Hierbij wordt het verkeer in beide richtingen langs de werkvakken geleid door middel van verkeerslichten (VRI).

In week 34 (17 t/m 21 augustus 2009) wordt het gedeelte afslag Middelstum - afslag Bedum/Ten Boer geasfalteerd. De verwachting is dat dit gedeelte in deze week volledig afgewerkt kan worden.

Aanstaande vrijdag 21 augustus worden in verband met DelfSail de werkzaamheden reeds in het begin van de namiddag stopgezet. Tijdens het DelfSailweekend wordt er niet gewerkt aan de Eemshavenweg.
Provincie:
Tag(s):