zondag, 31. mei 2009 - 11:58

Wibi Soerjadi speelt tijdens open-huis evenement Evert Snel

Werkhoven

Het nieuwe bedrijfspand van de bekende piano en vleugelrestaurateur Evert Snel is op vrijdag 29 mei geopend door de Commissaris van de Koningin van Utrecht, dhr. Robbertsen. Aansluitend op de opening vond er een vierdaags open-huis evenement plaats, waar tal van beroemdheden uit de muziekwereld acte de prèsence gaven.

Op de openingsdag was het de beurt aan Daniël Wayenberg die het openingsconcert voor zijn rekening nam. Ook op de tweede dag was hij aanwezig, maar nu als toehoorder van het fantastische optreden van Wibi Soerjadi. Ondanks de recente gehoorproblemen van Wibi speelde hij de sterren van de hemel. “Een fantastisch optreden op een mooie vleugel�, aldus Paolo Fazioli, directeur van de gelijknamige Italiaanse vleugelfabrikant.

Evert Snel staat wereldwijd bekend als toeverlaat voor vele vooraanstaande pianisten in binnen- en buitenland. Hij is pianoleverancier van vele concertzalen en conservatoria, pianostemmer voor veel pianisten en uitmuntend restuarateur. Daarnaast is hij alleen-vertegenwoordiger in Nederland van de Italiaanse Fazioli vleugels. Veel van zijn muzikale vrienden brachten dit lange Pinksterweekeinde een bezoek aan zijn nieuwe bedrijfspand of gaven daar een mini-concert dat ook nog eens gratis toegankelijk was voor belangstellenden.
Provincie:
Tag(s):