zondag, 22. februari 2009 - 16:07

Wietlucht komt agenten tegemoet

Goes

Op de Deltaweg in Goes is zondagmorgen omstreeks 11.30 uur een Belgische personenauto gecontroleerd waarin zich vier jonge mannen bevonden. Toen agenten van de Zeeuwse politie de bestuurder aanspraken kwam er een enorme wietlucht uit de auto.

Hierop hebben de agenten de uitlevering gevorderd van alle in de auto aanwezige softdrugs. In totaal kwam er ongeveer 15 gram wiet tevoorschijn. Omdat één bijrijder zich niet kon legitimeren is deze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is onderzoek gedaan naar de identiteit van de jongeman en hij bleek 22-jaar te zijn en afkomstig uit het Belgische Zaffelare. Voor het niet kunnen legitimeren kreeg hij een boete van € 75,-.

Eén van de inzittenden had in totaal bijna tien gram softdrugs bij zich, hij is ook aangehouden en kreeg van de Officier van Justitie een boete van € 150,-. Dit betrof een 20-jarige man uit Lochristi. Beide andere mannen waren 21 en afkomstig uit Zaffelare en 22 en afkomstig uit Lochristi. Alle softdrugs zijn in beslag genomen en vernietigd.
Provincie:
Tag(s):