vrijdag, 24. juli 2009 - 20:39

Wietplantage aangetroffen bij "heterdaadje"

Almere

Donderdagmiddag rond 13.30 uur is een 33-jarige uit Amsterdam aangehouden in een woning aan de Haydnplantsoen na een melding van een inbraak op heterdaad. In de woning werd na onderzoek een hennepplantage aangetroffen met ongeveer 650 planten.

Agenten gingen met meerdere eenheden ter plaatse nadat een getuige had gezien dat onbekende mannen aan het inbreken waren in een woning. Aan de achterzijde van een woning aan de Haydnplantsoen zag een agent dat er een ruit was verbroken. Op dat moment ziet hij iemand in de woning staan. Op aanroepen kwam de man naar buiten lopen. De verdachte voldeed aan het opgegeven signalement en werd meteen aangehouden.

In de woning waar was ingebroken werd een hennepplantage aangetroffen. De hennepplanten alsmede de apparatuur werden in beslag genomen. De andere verdachten die omschreven werden door de getuige werden in de omgeving niet meer aangetroffen.
Rechercheurs van basiseenheid Almere Stad West hebben de zaak in onderzoek. De verdachte is inmiddels in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):