maandag, 2. november 2009 - 16:21

Wijkactie Energie besparen in Gageldonk West

Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom houdt in november 2009 samen met de Regionale Milieudienst West-Brabant, Wonen West Brabant en de basisscholen El Feth en Het Kompas de wijkactie Energie besparen in Gageldonk-West. Tijdens deze actie worden de woningeigenaren, huurders en kinderen van het basisonderwijs in de wijk geïnformeerd over het nut van energie besparen en hoe zij dit kunnen doen.

Op maandag 16 november 2009 is er van 18.30 tot 21.00 uur in het Wijkcentrum De Kastanje een informatiemarkt voor alle bewoners van Gageldonk-West.

De gemeente Bergen op Zoom heeft energiebesparing en duurzame energie hoog op de politieke agenda staan. Het is zeer belangrijk om burgers, zowel volwassenen als kinderen, te wijzen op de mogelijkheden om energie te besparen. Enerzijds omdat dat beter is voor de portemonnee en anderzijds is energie besparen goed voor het milieu.
Wonen West Brabant is in Gageldonk-West bezig met een flinke opknapbeurt van de woningen. Bij de renovatie wordt door Wonen West Brabant sterk ingezet op energie (besparings)maatregelen.
Provincie:
Tag(s):