dinsdag, 20. oktober 2009 - 19:15

Win kaarten voor de Halloween voorstelling van Cirque du Freak

Tilburg

Zou jij een vampier met alle bijbehorende krachten willen worden? Het is bijna Halloween, dus het zou zomaar kunnen dat jij net als Darren Shan in de film CIRQUE DU FREAK: THE VAMPIRE’S ASSISTANT deze vraag voorgeschoteld krijgt. Op 31 oktober 2009 organiseren de Pathé bioscoop Eindhoven en de Euroscoop in Tilburg een speciale Halloween voorstelling van Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant, dé Halloween film van dit jaar met John C. Reilly en Salma Hayek (als ‘vrouw met de baard’). Wil jij hierheen? Geeft dan antwoord op de onderstaande vragen en win twee kaarten. Blik Op Nieuws mag twee keer twee kaarten weggeven.

Cirque Du Freak vertelt het bloedstollende verhaal over de 16 jarige Darren, een gewone jongen uit een buitenwijk. Wanneer hij met zijn vriend een reizende freakshow (Cirque du Freak) bezoekt, wordt hij door de vampier Larten Crepsley veranderd in een bloeddorstig wezen. Hij voegt zich bij de rondreizende show vol monsterlijke figuren: een slangenmens, een weerwolf, een vrouw met een baard en een gigantische propper. Terwijl Darren zijn nieuwe krachten ontdekt wordt hij een belangrijke schakel in de strijd tussen de vampieren en hun tegenstanders die nog gevaarlijker zijn. Vechtend voor zijn leven, moet hij zorgen dat deze strijd zijn laatste restje menselijkheid niet zal opeisen.


De film draait vanaf 5 november in de bioscoop. Jij kunt de film al een week eerder zien als jij het antwoord weet op onderstaande vragen;

1. Wat is de bijnaam van Evra Von ?
2. Hoe heet het derde, en laatste, deel van de Freakshow Trilogie van Darren Shan ?

Blik op Nieuws verloot onder de juiste inzendingen twee keer twee kaarten voor de speciale voorvertoning op 31 oktober in Tilburg of Eindhoven. Stuur een email met de oplossingen en je naam en telefoonnummer naar : lifestyle@blikopnieuws.nl onder vermelding van 'kaarten Cirque de Freak'.
Provincie:
Tag(s):