dinsdag, 6. januari 2009 - 19:46

WK SNERT en WK Stamppot 2009

Winsum

Door de kou en de guurheid buiten, is het echt Snert- en Stamppot weer. Nu de winter zich zo laat gelden, begint ook de snertkoorts weer aardig toe te nemen. De organisatie van het jaarlijkse WK SNERTKOKEN en het WK STAMPPOTKOKEN is overgenomen door Auke van der Velde, met zijn evenementenbureau SNERT en STAMPPOT EVENEMENTEN in Winsum

De belangstelling voor het 3de lustrum van het WK SNERTKOKEN en het WK HOLLANDSCHE STAMPPOT op vrijdag 13 februari 2009 in Groningen is nu alweer groot, aldus Auke van der Velde.
Op dit moment hebben zich al een behoorlijk aantal deelnemers aangemeld, waarvan zich velen hebben ingeschreven. Dat belooft een spannende snert- en stamppotwedstrijd te worden in de unieke ambiance van het Noorderpoortcollege in de Euroborg te Groningen, waar zelfs een heel stadion in snertkleuren is gehuld.

Deelnemen aan de wedstrijd WK SNERTKOKEN en het WK HOLLANDSCHE STAMPPOTKOKEN 2009 kan via het inschrijfformulier op de website
www.snertenstamppotevenementen.nl .

De deelnemers zullen gaan strijden op vrijdag 13 februari 2009 om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel. Aan de beste amateur kok snertkoken zal een speciale beker worden uitgereikt.
Provincie:
Tag(s):