maandag, 19. januari 2009 - 19:36

Yolanthe wordt glamourlady in 'voetbalvrouwen'

Amsterdam

De cast van de succesvolle RTL 4-dramaserie 'Voetbalvrouwen' wordt dit seizoen uitgebreid met niemand minder dan actrice/presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. Dit najaar is zij te zien als het opvallende personage Kate, een mysterieuze glamourlady die als visagiste voet aan de grond zet in het veelbewogen voetbalwereldje. Yolanthe Cabau van Kasbergen: "Geweldig dat ik dit jaar de kans krijg om me verder te ontwikkelen als actrice. Persoonlijk vind ik 'Voetbalvrouwen' één van de leukste series. Ik voel me dan ook vereerd dat ik het team mag komen versterken."

Kate maakt haar entree als ze ontdekt wordt tijdens een sexy fotoshoot bij voetbalclub Heros. Al snel raken Kate en Solange (Nicolette van Dam) bevriend doordat hun witte schoothondjes Dushi en Taira vriendinnetjes zijn. Niet iedereen is blij met de mysterieuze visagiste, die voor sommige voetbalvrouwen een serieuze bedreiging lijkt te vormen. Welk geheim schuil gaat achter de onschuldig ogende Kate, wordt in de loop van het nieuwe seizoen duidelijk.

De succesvolle RTL 4-dramaserie 'Voetbalvrouwen' keert dit najaar terug. In de gloednieuwe afleveringen zijn de uitgesproken karakters weer wekelijks te volgen waarbij bizarre, dramatische en hilarische situaties natuurlijk onvermijdelijk zijn.
Categorie:
Tag(s):