vrijdag, 26. juni 2009 - 1:56

Zangeres Yasmine (37) en actrice Farrah Fawcett (62) overleden

Je zou donderdag 25 juni 2009 een zwarte donderdag kunnen noemen in de Showbizzwereld. Niet alleen de "King of pop" Michael Jackson heeft het loodje gelegd maar ook ontvingen we het bericht dat de Amerikaanse actrice Farrah Fawcett en de Belgische zangeres/presentatrice Yasmine zijn overleden.

Actrice Farrah Fawcett is donderdag op 62-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse zender CNN meldde dit donderdag op zijn website.

Farrah was voornamelijk bekend als een van de blonde dames uit de populaire tv-serie uit de jaren '70, Charlie's Angels. De actrice had kanker en was woensdag al in het ziekenhuis opgenomen.

Iets dichter bij huis, maar volkomen onverwacht is de populaire Vlaamse zangeres en presentatrice Yasmine overleden. Ze was bij de belgen vooral bekend bij de VRT en het programma "de Rode Loper". Daarnaast werd Yasmine in Vlaanderen het icoon voor de holebi-beweging. 10 jaar geleden maakte ze bekend lesbisch te zijn.

Het huwelijk met haar vriendin liep eind april op de klippen. Ze hadden samen een kind. Haar partner zou haar verlaten hebben voor een ander.

Het einde van de relatie had een behoorlijke impact op haar. Ze vermagerde sterk en was depressief. Uiteindelijk besloot ze zelf uit het leven te stappen, aldus diverse Belgische media waaronder de VRT en TV-Visie.

Yasmine, die in het dagelijkse leven Hilde Rens heette, werd 37 jaar.
Categorie:
Tag(s):