woensdag, 7. oktober 2009 - 21:39

Zes gewonden bij aanrijding Zeewolde

Zeewolde

Bij een ernstig ongeval woensdagmiddag op de kruising Vogelweg met de Roerdompweg (N706) in Zeewolde tussen een personenbusje en een personenauto zijn zes gewonden gevallen. Vijf gewonden zijn afgevoerd naar verschillende ziekenhuizen, een zesde slachtoffer kon ter plaatse worden behandeld.

Rond 12.00 uur kwamen een personenbus en een auto door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De personenbus raakte het voertuig vol in de flank. In de personenauto zaten op dat moment drie personen en in de bus zaten eveneens drie personen.

De personenbus kwam uit de richting van Almere en reed in de richting van Lelystad. De personenauto kwam uit de richting van Zeewolde en ging in de richting van Almere. Bij de botsing zijn alle zes personen gewond geraakt. De aard van de verwondingen is nog onbekend.

De brandweer kwam ter plaatse om de bestuurders en de inzittenden uit hun benarde posities te bevrijden. Vijf ambulances, een traumahelikopter en verschillende politie-eenheden waren ter plaatse om noodhulp te verlenen.
Provincie:
Tag(s):