zaterdag, 10. januari 2009 - 10:15

Ziekenhuis zet etalagepoppen in om mensen te informeren

Heerhugowaard

Nee mannen het is niet wat jullie denken. Het gaat hier om een actie van het Westfriesgasthuis die zaterdag 300 etalagepoppen, verkleed als medisch specialisten en verpleegkundigen, kriskras door heel Heerhugowaard heeft neergezet.

Met deze actie wil het ziekenhuis bewoners in en rond Heerhugowaard op een ludieke wijze informeren dat het de deuren van de nieuwe vestiging in Heerhugowaard heeft geopend.

“Met deze groots opgezette poppenactie willen we benadrukken dat persoonlijke zorg voor onze klanten hoog in ons vaandel staat, aldus Mieke Boots, communicatie adviseur van het Westfriesgasthuis�.

Naast de grote poppenactie organiseert het Westfriesgasthuis vandaag ook een open dag voor geïnteresseerden die de nieuwe vestiging willen bekijken. Diverse activiteiten zijn georganiseerd, zoals zelf bloedprikken, gipsen, bloeddruk meten en voor de kinderen is een speciaal knuffelberenspreekuur. Er vinden diverse demonstraties plaats met een digitaal röntgenapparaat en echoapparaat. Verder verstrekt de polikliniek onder andere informatie over ouderengeneeskunde.
Provincie:
Tag(s):